perjantai 5. huhtikuuta 2013

Blogin aloitus

Tammikuusta alkaen on mielessä kytenyt jo kovastikin pihan laitto puuhat. Odottavan aika on toisaalta ollut pitkä, mutta odotellessa on saanut mietittyä toteutustapoja. Talomme valmistui 2011 elokuussa ja viime kesänä aloittelimme pihan laittoa ihan vähän. Kuvailen niitä sitten tänne, kunhan ne lumen alta paljastuu. Toistaiseksi vasta vuorimännyt ja lamoherukat ovat päässeet lumitaakasta.

Pihamme ei ole mikään helpoimmasta päästä. Mitään ei voi istuttaa vain lapioimalla kuopan ja tökkäämällä kasvin sinne, sillä piha-alueet on hyvin pitkälti muotoiltu räjäytyskivillä ja se mitä ei ole - on itsessään kallioista. Apuna projektissa on ollut pihasuunnittelija Reetta Autio , jonka tekemä pihasuunnitelma toimii pohjana, mutta nyt jo ollaan päädytty muutamaan muutokseen - ihan vain käytännön kannalta. Rinnetonttimme on n. 2000 neliömetrin kokoinen.

Tälle vuodelle riittää paljon suunnitelmia; yläpihan laitto, puuvaja, leikkimökki, kellari, ... sen lisäksi on vielä autotallin viimeistelyt, sokkelinmaalaukset jne puuhat. Saapi nähä mitä keritään tänä vuonna toteuttaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti